Announcement : SMSTJ 99ners Reunion

Posted 4 Oktober 2009 in http://www.atengbest.blogspot.com

Entri ni khusus untuk bekas pelajar Sekolah Menengah Sains Tuanku Jaafar 95-99. Sedar tak sedar dah hampir 10 tahun kita meninggalkan alam persekolahan. Banyak pengalaman dan kenangan kita kongsi bersama dari tahun 1995-1999. Hari-hari tengok muka yang sama, belajar ditempat yang sama, makan ditempat yang sama, tidur pun di tempat yang sama. Kat STJ la kita belajar menjadi seorang manusia. STJ jugak la yang membentuk kita sekarang. Oleh itu, sempena ulang tahun ke 10 kita meninggalkan sekolah ni, beberapa bekas pelajar telah merancang untuk mengadakan satu reunion. Butiran mengenai majlis tersebut adalah seperti di bawah…

Tarikh : 5hb Disember 2009 – 6hb Disember 2009 (2D/1N)
Tempat : Pangkor Bay View Beach Resort, Teluk Nipah.
Bayaran: RM350/person (Twin Sharing Room)
Deposit : RM 150 (sebelum 30/10/2009)
Baki Bayaran/full payment : RM 200 (sebelum 30/11/2009)
maybank acc aku :
inform aku thru email-nazarudinwakiran@yahoo.com atau my hp kalau dah buat bayaran.

Semua wang penginapan, bas dr KL-Lumut-KL, ferry Lumut-Pangkor-Lumut, BBQ dinner, breakfast adalah termasuk dalam harga package. Sesapa yang nak join, sila inform aku, Fariz (012-xxx7101), Najib (017-2414xxx). Confirmation adalah sebelum atau pada 12/10/2009 (untuk tempah bilik-kene cepat sebab mase tu cuti sekolah).

Kepada 99ners, sila ambil tindakan. Lupakan la siapa kita mase kat skolah dulu, otai, prefect,cendiakiawan, whutever click, jbp, anti-jbp/laki/pompuan/social, pembuli, orang kene buli, LKPI, jambu cikgu, jambu senior, dll, hakikatnya kita dah semakin dewasa. Jadi buang segala perasaan prjudis… Lets combine… RM 350 compare to 10 years story, apa la sangat (quote dr sms Fariz)

Advertisements

One response

  1. post lama nih… huhuhu…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Boarders Malaysia

Connecting ex-students of boarding schools in Malaysia.

Briged Bestari

Where Best Friends Cheer...Maju Sempurna!

L.E.A.D.S 0509 OFFICIAL WEBSITE

Where Best Friends Cheer...Maju Sempurna!

%d bloggers like this: